slogan
Call us
Het pré-summer VIP netwerkevent voor innovatief industrieel automatiseren
 

INE XL: 27 mei 2021 in Kortrijk Xpo


Eén zwaluw maakt de lente niet – en dat geldt ook voor alle positieve vaccingeruchten...  Team Industrialfairs verandert daarom de timing van INE XL (Indumation Network Event) in functie van betere marktomstandigheden en mindset voor bezoekers en exposanten na een periode van verstrengde maatregelen i.v.m het coronavirus.  We melden u graag dat INE XL 2021 zal plaatsvinden op donderdag 27 mei 2021 in Kortrijk Xpo om weer volop veilig, gezellig en efficiënt zakelijk 'live' te netwerken.  

Het was al bekend: de 4e editie van INE (Indumation Network Event) wordt een XL editie, in het voortraject van de grotere automatiseringsbeurs Indumation.be 2022.  Meer dan 100 technologiepartners zijn voor deze XL editie al aangemeld voor de oorspronkelijke datum (van 4 maart).

Echter, in overleg met de partners Agoria en Indumotion, en het kerncomité van technologiespelers werd deze week beslist om te kiezen voor een nieuwe datum.  Donderdag 27 mei wordt de datum waarop 140 technologiepartners en een 1200tal C-levels en afdelingshoofden uit de industrie elkaar zullen ontmoeten.  Management van technologiepartners en de bezoekers netwerken er omtrent nieuwe trends en oplossingen voor het automatiseren, digitaliseren en optimaliseren van industriële flows en processen.  Componenten, oplossingen, hard- en software voor factory-, process- en infrastructure automation komen aan bod in 7 technologieroutes.  Netwerken binnen en buiten, informeel, kwalitatief en high-end en zonder enige verkoopsdruk.  De 5 sfeerboxen, lounges en catering worden van een pré-summer touch voorzien. 

Na een seriële lock-downmarathon popelt de sector om tussen de eerste zonnestralen elkaar in levende lijve te ontmoeten en tot verfrissende inzichten te komen omtrent het automatiseren van morgen. INE XL bezoeken als VIP kan op uitnodiging van één van de 140 technologiepartners. De uitnodigingscampagne start begin april 2021. Kandidaat technologiepartners kunnen zich hier aanmelden.

Het event wordt hybride: de ‘on-site’ beurzen van Industrialfairs worden aangevuld met een interactief online platform.  Net zoals onze meest recente vakbeurzen (cfr. ABISS), krijgen alle Industrialfairs events een digitale tweeling.  De Industrialfairs app werd geperfectioneerd om iedereen ter plaatse en online – zowel voor, tijdens als na onze evenementen – te laten genieten van chats, meet and matches.Voor meer informatie: www.networkevent.be/ine - ine@industrialfairs.com  

Download sfeerbeelden en banners INE XL 2021

Invent Media - 30/11/2020

OrganisatieSales team

+32(0)56 24 59 41 - Evelien Desmyttere
+32(0)56 24 59 44 - Mario Dejaegher 

Email
ine@industrialfairs.com

Invent Media BV
Doorniksesteenweg 216
8500 Kortrijk


Wanneer


Donderdag 2 maart 2023
14.00 - 21.00

Waar


Brabanthal - Leuven
Brabantlaan 1 - 3001 Leuven
© Invent Media : All rights reserved - Privacy Policy
edit afsluiten