slogan
Call us

6e editie van deze succesvolle networkformat voor automatiseren, innoveren & digitaliseren

INE 2025 – Voor de 6e maal, een letterlijk en figuurlijk gesmaakt VIP-networkevent omtrent industrieel innoveren, automatiseren, digitaliseren in the New Normal

Na 5 succesvolle edities van Indumation Network Event, met zowel toenemend aantal bezoekers als deelnemende inviting partners, wordt INE 2025 een blij weerzien in Leuven. INE, de VIP-netwerkversie van de grotere automatiseringsbeurs Indumation.be, is gekend als de VIP techno-innovatietour voor C-levels, management en afdelingshoofden uit alle takken van de Belgische industrie. De aanzet van dit high-end netwerkevent is dat het management van de uitnodigende technologiepartners het aanspreekpunt vormt voor het management uit de industrie. Op die manier kunnen er oriënterende, informatieve en informele gespreksrondes plaatsvinden, waar op klassieke beurzen niet altijd ruimte en tijd voor wordt gemaakt. INE wordt steeds georganiseerd in het alternerende jaar van de grote technologiebeurs indumation.be om een vaste waarde als touchpoint met de markt te blijven. De 6e en langverwachte editie van Indumation Network Event is een feit.

Van Management Voor Management - Fysieke Face-to-face - Exclusief & Excelling

Exclusief: een event waar de bezoeker door de aanwezige technologiepartners wordt uitgenodigd met een persoonlijke registratiecode. Dit zorgt voor een gelimiteerd aantal bezoekers die genieten van exclusiviteit. Verder zijn de hoogstaande catering en dito Vip-onthaal extra troeven. Het ideale moment om uw klant, relatie en/of prospect opnieuw face-to-face & fysiek te ontvangen op en rond uw lounge of in de voorziene eet- en zitruimtes. Alle faciliteiten (catering, parking, vestiaire, onthaal en animatie) zijn gratis.

Excelling: We tillen een technologiehappening naar het volgende niveau. De minstens 25 jaar beurservaring van Invent Media, onder de brand Industrialfairs, staat garant voor een gedegen voorbereiding van uw stand, een kwalitatieve begeleiding en ontzorging van uw deelname en een toponthaal van uw klanten. Dit in een all-in formule waar u contact zal kunnen leggen en matchen met het kruim van de beslissers en voorschrijvers voor innovatie-, automatiserings- en digitaliseringsprojecten.

Management seeks “expertise management”

De beoogde decisionmakers zijn C-levels, eigenaars, directieleden, middenkaders en afdelingshoofden uit alle takken van de industrie (discrete, process, machinebouw, maakindustrie, agro, voeding,…) en grote infrastructuren (verkeer, transport-, maritieme en logistieke terminals). Zij willen de juiste profielen bij hun partners ontmoeten. Bestaande klanten willen dan weer de banden met partners verstevigen en samenwerkingen evalueren. Nieuwe prospecten zijn vooral op zoek naar waardevolle inzichten en oriënterende gesprekken omtrent hun toekomstige innovatie- en automatiseringstrajecten. De bezoekers worden persoonlijk uitgenodigd via een VIP-uitnodiging, waarna ze zich online moeten registreren. Elke VIP is beslissingsnemer of minstens voorschrijver en kan vergezeld worden door een collega of partner.

Een aanbod van 7 technologieroutes als kompas

Net zoals op Indumation.be is het aanbod van technologie, producten, oplossingen onderverdeeld in 7 routes die u hier kan terugvinden.Organizing Partners

Upcoming Events

Twitter

OrganisatieSales team

+32(0)56 24 59 41 - Evelien Desmyttere
+32(0)56 24 59 44 - Mario Dejaegher 

Email
ine@industrialfairs.com

Invent Media BV
Doorniksesteenweg 216
8500 Kortrijk


Wanneer


Donderdag 20 februari 2025
14.00u - 21.00u

Waar


Brabanthal - Leuven
Brabantlaan 1 - 3001 Leuven
© Invent Media : All rights reserved - Privacy Policy
edit afsluiten