slogan
Call us

5e editie van deze succesvolle networkformat voor automatiseren, innoveren, digitaliseren in een speciaal kleedje

INE XL 2021 – Voor de 5e maal, een letterlijk en figuurlijk gesmaakt VIP-networkevent omtrent industrieel innoveren, automatiseren, digitaliseren in the New Normal

Na 4 succesvolle edities van Indumation Network Event, met zowel toenemend aantal bezoekers als deelnemende inviting partners, wordt INE XL 2021 voor de gelegenheid in Kortrijk Xpo georganiseerd. INE, de VIP-netwerkversie van de grotere automatiseringsbeurs Indumation.be, is gekend als de VIP techno-innovatietour voor C-levels, management en afdelingshoofden uit alle takken van de Belgische industrie. De aanzet van dit high-end netwerkevent is dat het management van de uitnodigende technologiepartners het aanspreekpunt vormt voor het management uit de industrie. Op die manier kunnen er oriënterende, informatieve en informele gespreksrondes plaatsvinden, waar op klassieke beurzen niet altijd ruimte en tijd voor wordt gemaakt. Door het uitstellen van de grote Indumation.be naar 2022 rees vanuit de markt al snel de vraag hoe we de groeiende nood aan fysieke contacten met de klant kunnen reanimeren. Een 5e speciale editie van Indumation Network Event vormde de oplossing.

Van Management Voor Management - Fysieke Face-to-face - De klant verlost uit zijn bubbel

De 5e editie van INE wordt niet toevallig INE XL 2021 genoemd. XL staat voor Extra Large, Exclusief en Excellent. Een extra woordje uitleg ter verduidelijking bij deze éénmalige speciale editie van INE te Kortrijk Xpo.


Extra Large: de 5e INE verhuist voor de gelegenheid naar Kortrijk Xpo. De thuisbasis van Indumation wordt uitzonderlijk de uitvalsbasis voor deze INE XL 2021. De grotere ruimte zorgt niet alleen dat de anderhalvemeterregelgeving wordt gerespecteerd, maar biedt ook plaats voor meer partners dan in Leuven. Nu zullen er maximaal 150 partners aanwezig kunnen zijn in plaats van 120 partners.

Exclusief: een event waar de bezoeker door de aanwezige technologiepartners wordt uitgenodigd met een persoonlijke registratiecode. Dit zorgt voor een gelimiteerd aantal bezoekers, wat voldoet aan de actuele Code of Conduct COVID-19 voor netwerkevents. Verder zijn de hoogstaande catering en dito Vip-onthaal extra troeven. Het ideale moment om uw klant, relatie en/of prospect uit zijn bubbel te verlossen en face-to-face contacten te leggen op en rond uw lounge of in de voorziene eet- en zitruimtes. Alle faciliteiten (catering, parking, vestiaire, onthaal en animatie) zijn gratis.

Excelling: in een COVID-19-compliant maatschappij overstijgen we de grenzen van het fysieke met een aangepaste hybride-omgeving, waar in de juiste verhouding offline fysieke ontmoetingen daar waar nodig online verder ondersteund worden. We tillen een technologiehappening ook online tot hogere technologische networkingskills. De minstens 25 jaar beurservaring van Invent Media, onder de brand Industrialfairs, staat garant voor een gedegen voorbereiding van uw stand, een kwalitatieve begeleiding en ontzorging van uw deelname en een toponthaal van uw klanten. Dit in een all-informule waar u gegeven de omstandigheden niet alleen fysiek, maar ook digitaal contact zal kunnen leggen en matchen met het kruim van de beslissers en voorschrijvers voor innovatie-, automatiserings- en digitaliseringsprojecten.

Management seeks “expertise management”

De beoogde decisionmakers zijn C-levels, eigenaars, directieleden, middenkaders en afdelingshoofden uit alle takken van de industrie (discrete, process, machinebouw, maakindustrie, agro, voeding,…) en grote infrastructuren (verkeer, transport-, maritieme en logistieke terminals). Zij willen de juiste profielen bij hun partners ontmoeten. Bestaande klanten willen dan weer de banden met partners verstevigen en samenwerkingen evalueren. Nieuwe prospecten zijn vooral op zoek naar waardevolle inzichten en oriënterende gesprekken omtrent hun toekomstige innovatie- en automatiseringstrajecten. De bezoekers worden persoonlijk uitgenodigd via een VIP-uitnodiging, waarna ze zich online moeten registreren. Elke VIP is beslissingsnemer of minstens voorschrijver en kan vergezeld worden door een collega of partner.

Een aanbod van 7 technologieroutes als kompas

Net zoals op Indumation.be is het aanbod van technologie, producten, oplossingen onderverdeeld in 7 routes die u hier kan terugvinden.Organizing Partners

Upcoming Events

Twitter

OrganisatieSales team

+32(0)56 24 11 31 - Isabel Gysels
+32(0)56 24 59 41 - Evelien Desmyttere
+32(0)56 24 59 44 - Mario Dejaegher 

Email
ine@industrialfairs.com

Invent Media BV
Doorniksesteenweg 216
8500 Kortrijk


Wanneer


Donderdag 2 maart 2023
14.00 - 21.00

Waar


Brabanthal - Leuven
© Invent Media : All rights reserved - Privacy Policy
edit afsluiten