slogan
Call us

WORD PARTNER

The Formula: Low Cost – All-in – Quality Leads

Op INE XL 2021 treffen bezoekers en partners elkaar in meerdere moodboxen, elk met hun eigen look and feel, catering, aanbod en technologie. Het wordt een mix van individuele presentatielounges en catering- en netwerkcorners in een stijlvol decor. Alles zal dus aanwezig zijn om op een gezellige, maar ook op een veilige en gerichte manier gesprekken te voeren met beslissingsnemers uit de industrie. Als partner beschikt u over voldoende accommodatie om uw eigen nieuwigheden en/of technologie in de kijker te stellen, uw klanten en prospecten in de watten te leggen, uitleg te verschaffen en afspraken te maken.

Partner worden op INE XL 2021 houdt in dat de organisatie een gezellige, high-end, veilige setting creëert waar u uw leads en klanten optimaal kan verwennen en informeren. U bent immers de uitnodigende gastheer. U nodigt dan ook persoonlijk uit, samen met de andere partners. De organisatoren, samen met Agoria en Indumotion, beogen een publiek dat beantwoordt aan de criteria directie/management – beslisser – voorschrijver.  De organisatie bezorgt u 100 exclusieve VIP-invites, gedrukt of digitaal, die u zelf uitstuurt naar uw beoogde doelgroepen, klanten en prospects.

Bekijk hier alle prijzen en formules.Doelgroepen

Aanbieders van technologie, diensten, componenten en oplossingen binnen de volgende domeinen :

  • Indumotion : Motion Control, Robotics, Drives & Gears
  • Process & Instrumentation
  • Control & Network solutions
  • Sensor & Vision solutions
  • System Integration, maintenance, service & solutions
  • Industrial IT
  • Indumation of Things : IioT, Cyber Physical Systems, Cobots, AR & VR, Artificial Intelligence, Machine- & Deep Learning, Robotic process automation, Big Data & Analytics, Cybersecurity, Blockchain, Digital Twins, 5G, Edge & Cloud, en andere Industry 4.0 gerelateerde technologie.


Waarschuwing!


Mogelijks ontvangt u misleidende formulieren i.v.m. een publicatie van uw adresgegevens in het kader van uw deelname.  Eveneens zijn er firma’s die ten onrechte beweren dat zij in het bezit zijn van lijsten van bezoekers of bezoekersregistraties en bieden zij u deze te koop aan.  

Opgepast: deze organisaties gebruiken ten onrechte onze naam en zowel de publicaties als de bezoekersgegevens hebben helemaal niets te maken met onze organisatie Industrialfairs (of met Invent Media BV).

Indien u twijfelt, aarzel zeker niet om ons te contacteren: ine@industrialfairs.com 
foto1
foto1
foto1
foto1

Organizing Partners

Upcoming Events

Twitter

OrganisatieSales team

+32(0)56 24 11 31 - Isabel Gysels
+32(0)56 24 59 41 - Evelien Desmyttere
+32(0)56 24 59 44 - Mario Dejaegher 

Email
ine@industrialfairs.com

Invent Media bv
Doorniksesteenweg 216
8500 Kortrijk


Wanneer


Donderdag 27 mei 2021
14.00 - 21.00

Waar


Kortrijk Xpo | hall 4
© Invent Media : All rights reserved - Privacy Policy
edit afsluiten